Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 10 desembre 12:00
Fi: Dimarts, 10 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Lasanya de verdures.
Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre a la camperola. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca. Arròs integral amb samfaina. Ensalada reial (blat de les Índies i cuixot dolç).
Segon plat: Costella de porc a la planxa amb patata al forn i chimichurri. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ous remenats amb alls tendres, espàrecs i bolets. Arròs melós de ciurons. Crema de carabassó.
Segon plat: Llom amb col amb patata fregida. Gallineta al forn amb patata panadera. Verdures saltades amb arròs bullit.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb xoriço. Macarrons amb salsa carbonara. Sopa de verdures amb fideus.
Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patata. Bacallà a la gallega. Carabassons farcits de verdura i gratinats.
Son Lledó
Primer plat: Llenties amb costella baixa i xoriço. Ous trencats.
Segon plat: Aladrocs fregits amb ensalada.Tall rodó de porc amb salsa espanyola i patates fregides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-