Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 22 novembre 12:00
Fi: Divendres, 22 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de bacallà. Ciurons ofegats amb verdures.
Segon plat: Indiot teriyaki amb patata al forn. Ou i verdures teriyaki amb patata al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Búrgul amb verdures. Albergínies farcides de carn. Bacallà amb pebres.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Salmorejo (veg). Ensalada de carxofa i anxoves.
Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Canelons de bròquil i brossat. Pebres del piquillo farcits de bacallà i ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de pera.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de verdures. Cuinat de mongetes vermelles amb xoriço. Espaguetis integrals amb tonyina.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Llom amb pebre bo amb arròs bullit. Espinacs saltats amb alls tendres i patata.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb arròs. Truita de patata amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Arròs brut. Ous gratinats al forn amb espinacs
Segon plat: Pastís de carn amb puré patata. Filet de lluç a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-