Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 17 octubre 12:00
Fi: Dijous, 17 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Espaguetis de carabassó amb fruita seca. Tallarines amb pollastre.
Segon plat: Conill amb verdures amb patata al forn. Peix fresc a la planxa amb verdures. Minestra de verdures amb ou dur.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Pastís de verdures.
Segon plat: Bulgur marroquí amb verdures i fruita seca. Peix fresc a la planxa amb ensalada. Pollastre amb allada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de pasta amb trempó i tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Llucet fregit amb patates braves. Minestra de verdures amb ou bullit.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de pinya amb ametlla.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de fideus amb bròcoli i carabassa. Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga casolana. Ensalada variada.
Segon plat: Salmó al forn amb patata panadera i verdura. Bròcoli i colflori saltats amb seitan i patata bullida. Estofat de costella amb patata bullida.
Ramon Llull
Primer plat: Escudella fresca amb xulla. Ensalada Cèsar. Macarrons amb salsa de tomàtiga amb ou i tonyina.
Segon plat: Pastís de peix amb salsa de tomàtiga casolana. Pollastre rostit amb cervesa amb patata rostida. Truita d’albergínies amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons cuinats (veg.). Canelons d’estiu.
Segon plat: Pastís de carn amb puré de patata. Mussola a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-