• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 17 octubre 12:00
    Fi: Dijous, 17 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Espaguetis de carabassó amb fruita seca. Tallarines amb pollastre.

    Segon plat: Conill amb verdures amb patata al forn. Peix fresc a la planxa amb verdures. Minestra de verdures amb ou dur.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Pastís de verdures.

    Segon plat: Bulgur marroquí amb verdures i fruita seca. Peix fresc a la planxa amb ensalada. Pollastre amb allada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de pasta amb trempó i tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Llucet fregit amb patates braves. Minestra de verdures amb ou bullit.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de pinya amb ametlla.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de fideus amb bròcoli i carabassa. Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga casolana. Ensalada variada.

    Segon plat: Salmó al forn amb patata panadera i verdura. Bròcoli i colflori saltats amb seitan i patata bullida. Estofat de costella amb patata bullida.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Escudella fresca amb xulla. Ensalada Cèsar. Macarrons amb salsa de tomàtiga amb ou i tonyina.

    Segon plat: Pastís de peix amb salsa de tomàtiga casolana. Pollastre rostit amb cervesa amb patata rostida. Truita d’albergínies amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons cuinats (veg.). Canelons d’estiu.

    Segon plat: Pastís de carn amb puré de patata. Mussola a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.