Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 22 febrer 12:00
Fi: Divendres, 22 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de llegums.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grills. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa a la juliana. Ensalada amb formatge provolone.
Segon plat: Llengua amb tàperes. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada. Frit de sípia.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb figues seques.
Son Lledó
Primer plat: Crema de pastanaga (sense nata) amb cuixot salat. Ensalada d'arròs (veg.).
Segon plat: Canelons de carn. Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Ensalada verda. Crema de llegums i verdura.
Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra i patata bullida. Colflori bullida. Croquetes de pollastre.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada verda.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata. Croquetes de pollastre amb tallades de tomàtiga i formatge fresc. Mongetes verdes saltades amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-