Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 28 febrer 12:00
Fi: Divendres, 28 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de bacallà. Ciurons ofegats amb verdures.
Segon plat: Indiot teriyaki amb patata al forn. Ou i verdures teriyaki amb patata al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Búrgul amb verdures. Albergínies farcides de carn. Bacallà amb pebres.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de colflori i formatge de cabra (sense nata). Espàrecs amb maionesa i tonyina.
Segon plat: Frit mallorquí. Filet de lluç arrebossat amb salsa tàrtara i ensalada. Xampinyons farcits de verdura i gratinats amb formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de poma amb ametlla.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada mixta. Ous remenats amb bolets i xampinyons. Ensalada variada amb fruita seca.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada i puré de patata. Bledes bullides amb ou o sense i amb patata. Albergínies farcides de carn i verdures amb quinoa i ensalada.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de fruita fresca i fruita seca.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Llom amb pebre bo amb arròs bullit. Espinacs gratinats amb base de patata.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb sobrassada. Escudella fresca.
Segon plat: Sardines a la planxa amb trempó. Lasanya de verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-