Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 22 gener 12:00
Fi: Dimecres, 22 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.
Segon plat: Colflori gratinada. Llom de porc al forn. Lluç a la romana amb patata bullida.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mussaca. Crema de colflori i formatge de cabra (sense nata). Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.
Segon plat: Secret de porc a la planxa amb ensalada i patates. Sípia a la mallorquina amb arròs integral. Truita de patata amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de ciurons i verdures. Ensalada de canonges.
Segon plat: Carabassons farcits. Pilotes de carn casolanes amb salsa de tomàtiga i patata. Mussola amb salsa marinera, patata i pastanaga.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de porros. Risotto de pollastre i espinacs. Ensalada variada.
Segon plat: Conill amb ceba amb cuscús. Bacallà amb allioli amb base de patata. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.
Son Lledó
Primer plat: Paella de verdures. Salmorejo cordovès.
Segon plat: Llom a la planxa amb patata al forn. Rajada amb pebres vermells i patata panadera.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-