Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 11 desembre 12:00
Fi: Dimecres, 11 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.
Segon plat: Colflori gratinada. Llom de porc al forn. Lluç a la romana amb patata bullida.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs brut. Pasta amb quatre formatges. Ensalada de pinya i gambes.
Segon plat: Bullit de rap. Rotllets de pollastre farcits de cuixot dolç i formatge al forn amb ensalada. Verdura arrebossada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de xocolata.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de pollastre. Ensalada verda. Macarrons integrals amb samfaina.
Segon plat: Salmó al forn amb patata panadera i verdures. Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo i arròs bullit. Croquetes de cuixot salat amb ensalada i patata fregida.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes. Fideuada de marisc. Crema de pastanaga.
Segon plat: Llom amb mostassa amb arròs bullit. Mújol amb salsa de tomàtiga i pebres amb patata panadera. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Crema d’hivern amb farigola.
Segon plat: Callos. Mussola a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-