Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 20 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 20 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb arròs integral. Verdures i tofu a la planxa amb rocafort amb arròs integral.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Crema de llegums.
Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Pollastre amb allada amb patates fregides. Salmó a la planxa amb patates bullides.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Greixera de faves. Sopa de quinoa amb verdures (veg.). Ensalada grega amb feta.
Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb ensalada. Rajada amb pebres. Espinacs saltats amb poma, panses i ametlla.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb crema cremada.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs al forn. Sopa de tomàtiga. Llenties estofades amb verdures.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patata fregida. Rap amb salsa marinera i patata bullida. Verdures saltades amb tofu.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de carabassa. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patata. Tall rodó de llom al forn amb puré de patata. Cuscús amb verdures i ciurons.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Crema de colflori i formatge de cabra.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Guàtleres a la planxa amb ensalada i patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-