• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 20 novembre 12:00
    Fi: Dimecres, 20 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb arròs integral. Verdures i tofu a la planxa amb rocafort amb arròs integral.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Crema de llegums.

    Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Pollastre amb allada amb patates fregides. Salmó a la planxa amb patates bullides.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Greixera de faves. Sopa de quinoa amb verdures (veg.). Ensalada grega amb feta.

    Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb ensalada. Rajada amb pebres. Espinacs saltats amb poma, panses i ametlla.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb crema cremada.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs al forn. Sopa de tomàtiga. Llenties estofades amb verdures. 

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patata fregida. Rap amb salsa marinera i patata bullida. Verdures saltades amb tofu.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de carabassa. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patata. Tall rodó de llom al forn amb puré de patata. Cuscús amb verdures i ciurons.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Crema de colflori i formatge de cabra.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Guàtleres a la planxa amb ensalada i patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.