Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 14 novembre 12:00
Fi: Dijous, 14 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ciurons amb arròs. Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Sopa de pollastre.
Segon plat: Saltat de verdures, bolets i seitan. Molls amb llimona amb patata panadera. Pollastre a la jardinera.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Cuinat de llenties. Macarrons a la bolonyesa.
Segon plat: Canelons d’espinacs. Peix fresc a la planxa amb ensalada. Frit de llom.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fabada asturiana. Patates gratinades amb bacó. Ensalada d’espinacs, cogombre, tomàtiga i formatge de cabra.
Segon plat: Llampuga amb pebres i patates. Vedella amb soia i arròs integral. Fajitas de verdures amb formatge feta.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb figues seques
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de tonyina. Cuinat de ciurons amb verdures. Crema de xampinyons.
Segon plat: Coes de rap a la marinera amb arròs. Pilotes de carn amb salsa de tomàtiga i patata. Hamburguesa de verdures amb ensalada i patata.
Son Lledó
Primer plat: Pasta a la carbonara. Sopes
Segon plat: Rajada amb pebres vermells. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-