Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 12 novembre 12:00
Fi: Dimarts, 12 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Mongetes blanques amb bolets. Pasta de colors amb salsa de salmó. Crema de verdures.
Segon plat: Pit d’indiot amb samfaina. Pastís de verdures amb patates fregides casolanes. Calamars a l’andalusa amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Crema de verdures.
Segon plat: Truita camperola amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb patata bullida. Pollastre amb ceba i patates.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats. Rotlles de cuixot i ensalada russa. Ensalada amb formatge brie i confitura.
Segon plat: Frit de matances. Calamarins amb la tinta i arròs llarg. Xampinyons farcits de verdura i gratinats amb formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de la padrina.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de pastanaga. Ensalada de patata. Risotto de gambes i xampinyons.
Segon plat: Costella de porc a la planxa amb patata i ensalada. Bacallà amb allioli i patata al forn. Mussaca de verdures.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de llenties. Ous remenats amb xampinyons.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Fricandó de vedella amb esclata-sangs i arròs.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-