• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 16 octubre 12:00
    Fi: Dimecres, 16 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb cuscús. Tofu i verdures amb pebre verd amb cuscús.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada de verdures. Ensalada de llenties amb vinagreta de mostassa.

    Segon plat: Espaguetis amb soia texturitzada o amb formatge. Costella de porc a la planxa amb patates. Lluç a la romana amb ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Arròs amb curri amb verdures. Ensalada alemanya.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb mongetes amples i patata bullida. Croquetes de peix casolanes amb ensalada. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de xocolata.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Verdures i tallarines saltades. Cuinat de ciurons amb verdura i xoriço. Macarrons a la carbonara.

    Segon plat: Pilotes de verdura i arròs amb salsa de tomàtiga. Bacallà a la mallorquina. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i arròs integral bullit.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdures casolana. Ensalada camperola amb ou i tonyina o sense. Crema de xampinyons.

    Segon plat: Mongetes vermelles a l’estil mexicà. Aletes de pollastre fregides amb ensalada i patata. Filet d’orada al forn amb patata al forn.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdures. Salmorejo cordovès (amb cuixot).

    Segon plat: Llengua amb tàperes i patates fregides. Filet de serrà a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.