Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 17 setembre 12:00
Fi: Dimarts, 17 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Bledes gratinades amb tofu. Mongetes amb costella.
Segon plat: Garró amb la salsa amb patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patata bullida. Truita de patata amb tallades de tomàtiga amb orenga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs negre. Sopa juliana. Ensalada de mongetes blanques i vermelles.
Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb puré de patata. Llenguado a la planxa amb minestra. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis amb salsa bolonyesa. Ensalada verda. Llenties amb verdures i xoriço.
Segon plat: Tombet amb ou o sense. Llom amb salsa de tomàtiga casolana amb patata al forn. Croquetes de bacallà amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de pasta amb trempó i tonyina. Crema de carabassó.
Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli. Fetge de vedella a la planxa amb ceba i arròs.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-