Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 25 juliol 12:00
Fi: Dijous, 25 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Canelons d’espinacs. Canelons de carn.
Segon plat: Carabassons farcits de verdures. Salmó amb crosta de mostassa amb patata bullida.
Postres: Rebosteria variada. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Gaspatxo. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Truita de patata amb tallades de tomàtiga. Aletes de pollastre fregides amb patata i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.
Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema freda de tomàtiga i pebres del piquillo.
Segon plat: Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.). Pit de pollastre a la planxa amb ensalada variada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb fruites.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de pasta. Gaspatxo.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Carxofes saltades amb cuixot salat o sense i amb porro.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de ciurons amb pollastre. Ous gratinats al forn amb espinacs.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Calamar a l’andalusa amb ensalada i patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-