Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 23 juliol 12:00
Fi: Dimarts, 23 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.
Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Salmorejo.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Llom a la planxa amb tallades de tomàtiga i patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.
Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb nata i esclata-sangs (veg.). Ensalada de marisc.
Segon plat: Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes. Vedella amb ceba i arròs.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de poma amb ametlla.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Colflori gratinada. Salmó al forn amb pebres i patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb esclata-sangs. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Filet d’orada a la planxa amb patata bullida i pèsols. Ronyons amb xerès amb patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-