Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 19 juliol 12:00
Fi: Divendres, 19 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada de llegums.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grills. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Ensalada amb pinya, cranc, olives negres i maionesa.
Segon plat: Llibrets de formatge rocafort amb ensalada. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.
Son Lledó
Primer plat: Crema freda verda de cogombre. Arròs amb samfaina.
Segon plat: Filet de lluç a la planxa amb minestra. Pilotes amb a la jardinera amb patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de llenties. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Sardines a la planxa amb ensalada. Ous a la planxa amb ensalada i patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de llegums. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Sardines a la planxa amb ensalada. Espinacs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-