Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 17 juliol 12:00
Fi: Dimecres, 17 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata
Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Ensalada de cuscús.
Segon plat: Pollastre al forn amb arròs integral. Patata i esclata-sangs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.
Son Lledó
Primer plat: Paella de bacallà. Ensalada verda amb vinagreta de fruita seca.
Segon plat: Lasanya d'espinacs. Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Ensalada variada.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb tallades de tomàtiga i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Ensalada verda.
Segon plat: Aguiat de conill amb patata. Carxofes i xampinyons amb tofu i arròs.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-