Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 20 juny 12:00
Fi: Dijous, 20 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Lasanya de carn. Crema freda de tomàtiga i pebres del piquillo. Ensalada mixta.
Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb verdures. Patates farcides de gírgoles i marisc. Llenguado a la planxa amb ensalada variada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de pollastre i verdures. Ensalada variada. Crema de pastanaga ecològica.
Segon plat: Pollastre amb pinya i mel amb patata fregida. Pica-pica amb patata bullida. Mongetes verdes saltades amb tofu i cuscús.
Ramon Llull
Primer plat: Espirals de pasta amb salmó. Aguiat de ciurons amb carn i verdures. Ensalada verda.
Segon plat: Costella de porc a la planxa amb patata i ensalada. Mongetes amb salsa de tomàtiga i arròs bullit. Salmó a la planxa amb ensalada i puré de patata.
-