Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 19 juny 12:00
Fi: Dimecres, 19 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb samfaina. Samfaina amb ou.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.
Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mongetes verdes saltades amb embotit. Pasta amb pollastre i carabassó. Ensalada caprese.
Segon plat: Costella baixa amb mel i patata al forn. Rap a la papillota. Ous amb tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ous remenats amb verdures i xampinyons. Aguiat de verdures i olives. Espirals de pasta integral amb salmó.
Segon plat: Pilotes d’arròs amb verdures i salsa de tomàtiga casolana. Estofat de porc amb cuscús. Bacallà amb allioli i patata panadera.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de patata. Llenties ecològiques estofades amb verdures. Vichyssoise de porro.
Segon plat: Pollastre amb ceba amb patata fregida/bullida. Lluç a la gallega. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de mongetes vermelles (veg.). Pasta amb foie gras de Felanitx i crema de nata.
Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.). Sardines a la planxa amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-