Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 18 juny 12:00
Fi: Dimarts, 18 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salsa de formatge. Ensalada de carabassa.
Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Llampuga a la planxa amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.
Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella de verdures. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de pinya i gambes.
Segon plat: Llom amb col. Pebres farcits de verdura, ou bullit i nous. Filet de perca a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de tomàtiga i formatge fresc. Arròs negre. Ensalada de pasta.
Segon plat: Hamburguesa d’espinacs amb patata al forn i ensalada. Salmó al forn amb patata panadera. Conill amb ceba.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis amb bolonyesa de verdures. Ensalada tropical. Crema de carabassó.
Segon plat: Cap-roig al forn amb xampinyons, patata panadera i verdures. Estofat de carn de porc amb cuscús. Truita de verdures de temporada amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Ensalada caprese.
Segon plat: Albergínies a la italiana. Conill amb allada amb patata al forn.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-