Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 22 maig 12:00
Fi: Dimecres, 22 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tombet. Tombet amb ou.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.
Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Salmorejo. Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i xoriço.
Segon plat: Pastís de verdura amb ou pasteuritzat i patata al forn i salsa de tomàtiga casolana. Carn magra amb salsa de tomàtiga i patates fregides. Mussola a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Guisat de costella. Mongetes vermelles a l’estil mexicà. Cornets de pasta amb cuixot dolç i formatge.
Segon plat: Albergínies farcides de verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patates al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-