Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 26 març 12:00
Fi: Dimarts, 26 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.
Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta frutti di mare. Crema de carabassó. Ensalada espanyola.
Segon plat: Calamarins a la planxa amb ensalada i patates. Pit de pollastre a la italiana amb puré de patata. Pebres farcits amb formatge i nous (veg.).
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de taronja.
Son Lledó
Primer plat: Sopa de brou. Ensalada amb formatge de cabra.
Segon plat: Aguiat de rap. Llom a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de carabassa ecològica. Fabada asturiana. Canelons de carn.
Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata fregida. Pastís de peix. Hamburguesa de llenties i quinoa.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes mallorquines. Espaguetis integrals a la bolonyesa. Ensalada de tonyina.
Segon plat. Pollastre al forn amb patata al forn. Tallada de lluç a la planxa amb verdures saltades. Cuscús amb verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-