Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 21 febrer 12:00
Fi: Dijous, 21 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Pastís de pollastre amb ensalada. Truita d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.
Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs.
Segon plat: Truita de patata a l’hortolana. Sípia a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada niçarda. Canelons de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates i ensalada. Pilotes d’arròs i verdura amb tofu i salsa de tomàtiga. Espinacs gratinats amb fruita seca ecològica.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salsa marinera. Crema de carabassó. Escudella fresca.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata fregida i ensalada. Bacallà a la gallega amb patata bullida i pèsols. Pastís de verdures amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-