Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 24 gener 12:00
Fi: Dijous, 24 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Crema de pastanaga. Ensalada mixta (tonyina i ou). Espaguetis integrals amb indiot saltat.
Segon plat: Pastís de carn amb patata bullida. Patata i esclata-sangs gratinats. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.
Son Lledó
Primer plat: Cuinat de soja verda amb verdures. Ous farcits.
Segon plat: Bacallà a la biscaïna amb patata al forn. Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i arròs.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Cuinat de mongetes amb verdures. Lasanya de carn.
Segon plat: Espinacs gratinats amb fruita seca. Salmó a la planxa amb verdures. Hamburguesa de pollastre casolana amb patata fregida i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes de verdures. Crema de pastanaga. Macarrons a la carbonara.
Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga i patates fregides. Lluç a la gallega. Verdures saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-