Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 23 gener 12:00
Fi: Dimecres, 23 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb pisto. Pisto amb ou.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.
Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Arròs amb samfaina. Ensalada catalana.
Segon plat: Conill a la planxa amb patates i ensalada. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga. Carabassa amb espinacs amb curri i llet de coco.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Tarta de poma amb crema.
Son Lledó
Primer plat: Patates a la riojana. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Galtots amb vi amb patata bullida. Peix adobat amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de tomàtiga, fruita seca i fruita. Espaguetis ecològics a la bolonyesa.
Segon plat: Bacallà a la mallorquina amb patata panadera. Tall rodó de carn amb la salsa i patata al forn. Pastís de verdures de temporada amb salsa de tomàtiga casolana i/o patates bullides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb patates al forn i ensalada. Bacallà amb pebres i tomàtiga. Mussaca de verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-