Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 17 gener 12:00
Fi: Dijous, 17 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb patates a grills. Bacallà al forn amb patata al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Truita paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding de poma. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb nata i esclata-sangs. Crema de llegums. Ensalada amb pinya, cranc, olives negres i maionesa.
Segon plat: Calamarins a la planxa amb ensalada i salsa de pebres grocs. Garró amb patata al forn. Tombet amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca d’albercoc.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada mixta. Crema de porros (sense nata).
Segon plat: Ronyons amb xerès amb patates de pobre i pebre verd. Púding de verdures amb escalivada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs brut. Crema de pastanaga. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Pica-pica amb arròs integral. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-