• Jornada: "Ciberseguretat i Turisme: Necessitat o prioritat?"

  • Inici: Dimarts, 18 abril 09:30
    Fi: Dimarts, 18 abril 14:30
  • Son Lledó UIB Rectorat, Palma, España Edifici Son Lledó
  • Presentació: 

    La ciberseguretat és una qüestió important per a qualsevol indústria, i per a les empreses del turisme, lluny de ser una excepció esdevé un nou repte a superar.

    La tecnologia està canviant la forma en què les empreses interactuen amb els seus clients i com es poden aprofitar les oportunitats que ofereix la transformació digital en el sector turístic. Però també implica el risc inherent al maneig de grans quantitats de dades personals i financeres dels turistes; si aquestes dades es veuen compromeses, poden resultar en una pèrdua de confiança dels clients i, en conseqüència, una disminució de les reserves i del negoci en general. Per això, la ciberseguretat en el sector turístic és una necessitat que s'ha d'abordar per garantir la protecció de les dades dels turistes com una forma de mantenir la seva confiança.

    INCIBE (Institut Nacional de Ciberseguretat), amb la col·laboració de SEGITTUR (Societat Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques), ha promogut aquesta jornada per posar en relleu la importància de l'aliança necessària entre turisme i ciberseguretat.

    Destinataris:

    La jornada està dirigida, especialment, a empreses turístiques i a empreses tecnològiques que ofereixen serveis informàtics en el sector turístic.

    La participació és oberta i gratuïta, prèvia inscripció.

    Més informació:

    Aquesta activitat forma part del programa CyberCamp UIB. Es pot consultar el programa complet de la Jornada, així com emplenar el formulari d'inscripció al web de l'esdeveniment