• Conferència oberta: "Dimensió social i reguladora de la transformació digital a les Administracions Públiques"

  • Inici: Dijous, 16 març 16:30
    Fi: Dijous, 16 març 18:00
  • Edifici Guillem Cifre AV07
  • Conferència oberta: "Dimensió social i reguladora de la transformació digital a les Administracions Públiques", a carrec del senyor Borja Adsuara Varela.

    Al senyor Adsuara se'l considera com a un destacat expert en Dret i Estratègia Digital, coneixements que ha demostrat exercint el càrrec de director general de RED.ES, empresa pública depenent del Ministeri d'Economia, encarregada del foment de la digitalització. També és conegut per exercir com a consultor d'estratègia digital dins l'àmbit de l'empresa i l'administració. 

    L'activitat s'emmarca al mòdul 5 del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), que ofereix UIBTalent Formació Avançada amb la col·laboració de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears i del departament d'Hisenda del Consell de Mallorca.

    Aquesta conferència oberta i gratuïta s'oferirà el dijous 16 de març, a les 16.30 hores, a l'aula AV07 de l'edifici Guillem Cifre de Colonya (campus UIB). Activitat sense inscripció prèvia.