• Conferència oberta: «Vivències de coeducació en l'àmbit STEM. Institut Sunsi Móra de Canet de Mar»

  • Inici: Dilluns, 13 març 16:00
    Fi: Dilluns, 13 març 16:30
  • Universidad de las Islas Baleares, Carretera de Valldemossa, Palma, España
  • El pròxim dilluns, 13 de març, a les 16.00 hores, la Universitat de les Illes Balears acollirà la conferència «Vivències de coeducació en l'àmbit STEM: Institut Sunsi Móra de Canet de Mar», una sessió oberta i gratuïta a càrrec d'Eulàlia Salichs i Ignasi Oliveras, responsables d'STEM en aquest centre educatiu.

    L'Institut Sunsi Móra de Canet de Mar ha rebut en el 2023 el segon premi estatal "Alianza STEAM: Niñas en pie de Ciencia", convocat pel Ministeri d'Educació que reconeix als projectes educatius, materials curriculars i innovacions educatives o formatives que persegueixen l'impuls de les vocacions de les noies i les joves en les disciplines STEAM en l'àmbit educatiu. Amb aquest premi es reconeix la feina feta al llarg dels darrers anys per potenciar la igualtat de gènere i combatre els estereotips de gènere relacionats amb la ciència i la tecnologia.

    Aquesta activitat s'emmarca al postgrau d'Especialista Universitari en Coeducació. Títol propi de la UIB (30 ECTS) dirigit per Francesca Salvà Mut i Elena Quintana Murci i que compta amb el suport de l'Institut Balear de la Dona del Govern de les Illes Balears, el Ministeri d'Igualtat, l'Institut de Recerca Educativa (IRIE) i el Pacto de Estado contra la Violencia de Género.

    La conferència es durà a terme a distància a través de la plataforma ZOOM en aquest enllaç.