• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 23 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 23 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Pasta amb verdura i ricotta
    • Ciurons cuinats de pagès 
    • Ensalada Cèsar

    Segon plat: 

    • Escalopes de pollastre i salsa de paté de Felanitx
    • Bunyols de carabassó, pastanagó i ensalada
    • Calamarins torrats i ensalada

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Tallarines saltades amb verdura
    • Cuinat de llenties amb xoriço i verdura

    Segon plat: 

    • Rap en salsa marinera
    • Conill amb ceba

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Cuinat de llegum 

    Segon plat: 

    • Peix amb salsa verda

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Cuinat de ciurons
    • Arròs a la cubana

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb espinacs
    • Lluç arrebossat

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Canelons d’espinacs
    • Fideus de brou de pollastre i verdura 

    Segon plat: 

    • Pilotes de poma, moniato i arròs amb salsa de tomàtiga
    • Bacallà amb verdura i patata

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

     

    Més informació