Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Start: Thursday, 23 February 12:00
End: Thursday, 23 February 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila
Primer plat:
- Pasta amb verdura i ricotta
- Ciurons cuinats de pagès
- Ensalada Cèsar
Segon plat:
- Escalopes de pollastre i salsa de paté de Felanitx
- Bunyols de carabassó, pastanagó i ensalada
- Calamarins torrats i ensalada
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Tallarines saltades amb verdura
- Cuinat de llenties amb xoriço i verdura
Segon plat:
- Rap en salsa marinera
- Conill amb ceba
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Cuinat de llegum
Segon plat:
- Peix amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Cuinat de ciurons
- Arròs a la cubana
Segon plat:
- Ous remenats amb espinacs
- Lluç arrebossat
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Canelons d’espinacs
- Fideus de brou de pollastre i verdura
Segon plat:
- Pilotes de poma, moniato i arròs amb salsa de tomàtiga
- Bacallà amb verdura i patata
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
-