• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 22 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 22 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Arròs amb fruita seca i curri
    • Sopa 
    • Ensalada catalana

    Segon plat: 

    • Canelons de carn
    • Aladrocs fregits i ensalada
    • Gratinat escocès

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Sopes
    • Estofat de calamar

    Segon plat: 

    • Cuscús amb verdura i ciurons
    • Pollastre rostit i patata

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de carn

    Segon plat: 

    • Llom de porc amb salsa cajun

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Paella valenciana
    • Ensalada de quinoa

    Segon plat: 

    • Canelons d’espinacs
    • Pollastre amb curri

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Mongeta verda amb xampinyons i espècies
    • Espaguetis amb gambes i salmó

    Segon plat: 

    • Tombet amb llom o sense (vegà)
    • Estofat de pota

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Més informació