• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 21 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 21 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Fideus de veremar
    • Ensalada de quinoa vermella amb pesto i formatge feta
    • Greixera de faves 

    Segon plat: 

    • Llom torrat, salsa rocafort i puré de patata
    • Verdura arrebossada
    • Púding de peix i arròs amb tinta 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Espaguetis bolonyesa
    • Cuinat de ciurons i verdura

    Segon plat: 

    • Garró en salsa i arròs
    • Salmó al forn i verdura

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Minestra de verdura amb ou

    Segon plat: 

    • Perol menorquí de peix

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties
    • Tortel·lini amb salsa napolitana

    Segon plat: 

    • Estofat de vedella
    • Pastís de verdura

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Espaguetis amb salsa bolonyesa
    • Ensalada de tonyina

    Segon plat: 

    • Pollastre al chilindrón
    • Hamburguesa de ciurons i albergínia

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Més informació