Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Start: Tuesday, 21 February 12:00
End: Tuesday, 21 February 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila
Primer plat:
- Fideus de veremar
- Ensalada de quinoa vermella amb pesto i formatge feta
- Greixera de faves
Segon plat:
- Llom torrat, salsa rocafort i puré de patata
- Verdura arrebossada
- Púding de peix i arròs amb tinta
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Espaguetis bolonyesa
- Cuinat de ciurons i verdura
Segon plat:
- Garró en salsa i arròs
- Salmó al forn i verdura
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Minestra de verdura amb ou
Segon plat:
- Perol menorquí de peix
Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Cuinat de llenties
- Tortel·lini amb salsa napolitana
Segon plat:
- Estofat de vedella
- Pastís de verdura
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Espaguetis amb salsa bolonyesa
- Ensalada de tonyina
Segon plat:
- Pollastre al chilindrón
- Hamburguesa de ciurons i albergínia
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
-