• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 17 febrer 12:00
    Fi: Divendres, 17 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Paella mixta
    • Crema de colflori
    • Ensalada de pollastre, pinya i salsa de curri

    Segon plat: 

    • Tonyina a la planxa, bròquil i patates bullides
    • Pilotes amb salsa i patates
    • Colflori i crema de cacauet

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Paella de marisc
    • Crema de llegum

    Segon plat: 

    • Truita de patata i ensalada
    • Llom amb pebre i patates

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Risotto de xampinyons

    Segon plat: 

    • Fregit de verdures i tofu

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Crema de verdures
    • Arròs a la cubana

    Segon plat:

    • Pit de pollastre a la planxa amb ensalada
    • Fregit de tofu

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Arròs negre
    • Crema de llegums

    Segon plat: 

    • Cuixes de pollastre rostit al forn i patates
    • Pilotes d’espinacs, moniato, salsa de tomàtiga i puré de verdures

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Més informació