• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 16 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 16 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Patates farcides amb pernil i formatge
    • Cuscús de xot i ciurons
    • Ensalada tropical, iogurt i fruita

    Segon plat: 

    • Bol de poke amb pollastre marinat
    • Croquetes de peix i ensalada variada
    • Pastís de verdures i pebres del piquillo

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de calamar
    • Fideuada de verdures

    Segon plat: 

    • Pollastre al forn i patates
    • Llisa, pebres i patates

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Wok de verdures i tallarines

    Segon plat: 

    • Peix cuit al forn

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Arròs tres delícies (sense cuixot)
    • Cuinat de ciurons

    Segon plat: 

    • Espaguetis amb soja texturada
    • Peix amb ceba

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Cuinat de mongetes
    • Wok de tallarines, puré i verdures

    Segon plat: 

    • Carabassí farcit de verdura i patates o arròs
    • Llom a la brasa, ou i patata

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

     

    Més informació