• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 13 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 13 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Arròs i samfaina
    • Llenties 
    • Salpicó de marisc

    Segon plat: 

    • Pitera de pollastre, salsa de pebre i puré de patates
    • Rajada, ceba, bacó i patata
    • Tumbet i ou bullit

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs a la cubana
    • Cuinat de ciurons, verdures i xoriço

    Segon plat: 

    • Bacallà amb allioli
    • Pitera de pollastre al foc i ensalada

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Cuinat de mongetes
    • Macarrons amb salsa bolonyesa

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb espinacs
    • Llom amb pebre verd i arròs

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la toscana

    Segon plat: 

    • Pollastre amb pebre verd

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Fideuada de verdura
    • Canelons de carn

    Segon plat: 

    • Salmó al forn i verdures
    • Carxofes, seitan i patates cuites

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Més informació