• Conferència oberta: "La necessitat d'impulsar la competitivitat global sostenible de Balears"

  • Inici: Dijous, 16 febrer 17:00
    Fi: Dijous, 16 febrer 18:30
  • Edifici Guillem Cifre de Colonya, Caminal de Mallorca, España Campus UIB
  • El pròxim dijous, 16 de febrer, es durà a terme la conferència oberta La necessitat d'impulsar la competitivitat global sostenible de Balears", a càrrec del doctor Antoni Riera. Aquesta activitat forma part de l'acte inaugural del mòdul IV del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS).

    Antoni Riera Font (Santa Margalida, 1969) és Catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears (UIB), centre pel qual es va doctorar (1998) i al que s'adscriu en qualitat de docent i investigador des de l'any 1992. Impulsor del Grup de recerca en Anàlisi dels Impactes del Turisme (AEIT), la seva recerca gira al voltant de l'economia ambiental. És autor de més de cinquanta articles publicats en revistes de reconegut prestigi internacional i director, entre d'altres obres, del Llibre blanc del turisme de les Illes Balears. Cap a una nova cultura turística.

    La sessió es durà a terme a les 17 hores, a l'aula AV07 de l'edifici Guillem Cifre de Colonya (campus UIB). La participació és oberta i gratuïta per a tothom. Aquesta conferència compta amb el suport de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat i del Consell de Mallorca.