• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 09 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 09 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Pasta amb salsa de nata i rovellons
    • Cuinat a la manera asturiana
    • Ensalada russa

    Segon plat: 

    • Pollastre arrebossat i ensalada
    • Lasanya d'espinacs
    • Bacallà amb salsa de tomàtiga i patata cuita al forn

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema de carabassa
    • Macarrons amb salsa carbonara

    Segon plat: 

    • Salmó al forn i verdura
    • Llom torrat, patata i ensalada

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Raviolis amb salsa de tomàtiga

    Segon plat: 

    • Llom de porc cuit al forn

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties
    • Ensalada mixta amb alvocat

    Segon plat: 

    • Frit de llom
    • Truita de patata

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Crema de carabassa
    • Escaldums de pollastre

    Segon plat: 

    • Lluç cuit al foc i patata bullida
    • Verdura saltada, tofu i ciurons

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

     

    Més informació