• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 07 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 07 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Patates a la manera de La Rioja
    • Ciurons cuinats amb bacallà
    • Ensalada de cuscús

    Segon plat: 

    • Mussaca
    • Frit de marisc
    • Verdura torrada

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Raviolis de carn
    • Mongetes vermelles i verdura

    Segon plat: 

    • Pollastre al curri i arròs bullit
    • Coliflor gratinada, tofu i patata tallada a rodanxes

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta saltada amb verdura

    Segon plat: 

    • Pilotes amb verdura saltada

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Cuinat de ciurons
    • Ous remenats amb espinacs

    Segon plat: 

    • Pilotes amb verdura saltada
    • Sípia amb salsa

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Raviolis de carn
    • Mongetes vermelles i verdura

    Segon plat: 

    • Pollastre al curri i arròs bullit
    • Coliflor gratinada, tofu i patata tallada a rodanxes

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Més informació