• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 06 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 06 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Fideuada mixta
    • Crema de verdura
    • Ensalada amb formatge de cabra i mel

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patata de luxe
    • Lluç torrat i minestra
    • Truita de patata a l'hortolana i ensalada

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Risotto de gambes i xampinyons
    • Potatge de ciurons i espinacs

    Segon plat: 

    • Bacallà amb allioli
    • Rotllets de primavera i puré de verdura o patata casolana

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Arròs saltat amb verdura
    • Crema de carabassa

    Segon plat: 

    • Truita de verdura
    • Pollastre rostit

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Arròs a la cubana 

    Segon plat: 

    • Pollastre amb curri

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Risotto de gambes i xampinyons
    • Cuinat de ciurons i espinacs

    Segon plat: 

    • Bacallà amb allioli
    • Rotllets de primavera i puré de verdura o patata casolana

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Més informació