• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 18 gener 12:00
    Fi: Dimecres, 18 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ciurons cuinats amb espinacs
    • Fideus secs amb carn
    • Ensalada mixta

    Segon plat: 

    • Truita de patata i trempó
    • Rap cuit al forn amb verdura
    • Escalopa i ensalada

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cassola de pilotes, patata i verdura
    • Crema de carabassó

    Segon plat: 

    • Lluç en salsa de marisc
    • Cuscús amb ciurons i verdura

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de verdura

    Segon plat: 

    • Croquetes de pollastre

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Fideuada de verdura
    • Ensalada de formatge i alvocat

    Segon plat: 

    • Truita d’espinacs
    • Lluç amb salsa verda

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Fideus amb verdura
    • Estofat llenties i costelles

    Segon plat:

    • Pollastre rostit amb pinya
    • Colflori gratinada i puré de moniato

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Més informació