• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 21 desembre 12:00
    Fi: Dimecres, 21 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Sopes CVL
    • Risotto amb gambes i xampinyons L

    Segon plat: 

    • Costelles baixes cuites al forn amb patates L
    • Lluç a la gallega i patata bullida L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de carn L

    Segon plat: 

    • Llom de porc amb salsa cajún L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Paella valenciana L
    • Ensalada de quinoa CVL

    Segon plat: 

    • Canelons d’espinacs V
    • Salmó torrat L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Arròs i pollastre L
    • Crema de pastanagó CVL

    Segon plat:

    • Salmó cuit al forn amb verdura CL
    • Carxofes saltades i puré de moniato CVL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Més informació