Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 15 desembre 12:00
Fi: Dijous, 15 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Patates gratinades i bacó cuit al forn
- Ensalada de mongetes blanques i vermelles
Segon plat:
- Lasanya d’espinacs amb formatge de cabra
- Conill amb ceba i patates fregides
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons de carn
- Crema de carabassa
Segon plat:
- Garró en salsa i arròs
- Mongetes vermelles a l’estil mexicà
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de verdura i tallarines CVL
Segon plat:
- Peix cuit al forn CL
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Arròs tres delícies (sense cuixot) VL
- Trempó de ciurons CVL
Segon plat:
- Espaguetis amb soia texturada VL
- Palometa amb ceba CL
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Crema de carabassa
- Espaguetis a la bolonyesa
Segon plat:
- Croquetes d’espinacs, ensalada i puré de verdura
- Lluç en salsa verda
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
-