• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 15 desembre 12:00
    Fi: Dijous, 15 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Patates gratinades i bacó cuit al forn
    • Ensalada de mongetes blanques i vermelles

    Segon plat: 

    • Lasanya d’espinacs amb formatge de cabra
    • Conill amb ceba i patates fregides

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Canelons de carn
    • Crema de carabassa

    Segon plat: 

    • Garró en salsa i arròs
    • Mongetes vermelles a l’estil mexicà

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Wok de verdura i tallarines CVL

    Segon plat: 

    • Peix cuit al forn CL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Arròs tres delícies (sense cuixot) VL
    • Trempó de ciurons  CVL

    Segon plat: 

    • Espaguetis amb soia texturada VL
    • Palometa amb ceba  CL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Crema de carabassa 
    • Espaguetis a la bolonyesa

    Segon plat:

    • Croquetes d’espinacs, ensalada i puré de verdura
    • Lluç en salsa verda

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

     

    Més informació