• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 01 desembre 12:00
    Fi: Dijous, 01 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ciurons cuinats amb espinacs. V
    • Pasta a la marinera.
    • Ensalada amb fruita seca. CVL

    Segon plat: 

    • Croquetes de pollastre casolanes i ensalada. 
    • Filet de dorada torrat i ensalada variada. CL
    • Colflori amb crema de cacauet.

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs de peix L
    • Canelons de carn 

    Segon plat: 

    • Costella i patates rostides L
    • Pastís de verdura i ensalada CVL

    Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Tortel·linis amb salsa d’herbes 

    Segon plat: 

    • Truita de patata i ceba VL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Trempó de llenties CVL
    • Macarrons amb salsa carbonara

    Segon plat: 

    • Salsitxes amb ceba 
    • Truita de verdura CVL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Cuinat de ciurons CVL
    • Canelons de carn 

    Segon plat:

    • Llom amb salsa de pebre bo i arròs 
    • Colflori gratinada i puré de patata CV

    Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.

     

     

    Més informació