Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Start: Wednesday, 30 November 12:00
End: Wednesday, 30 November 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Paella de bacallà. L
- Sopa de ceba. CL
- Ensalada de formatge tendre i anxoves. CV
Segon plat:
- Hamburguesa casolana torrada, patates i ensalada. L
- Mussola amb salsa de gírgoles, tàperes i patata fregida. L
- Truita de patata i trempó. VL
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de carabassa CVL
- Tallarines amb salsa carbonara
Segon plat:
- Pollastre i patates rostides L
- Llissa amb pebres L
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura VL
Segon plat:
- Fajitas de pollastre L
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Fideuada L
- Ensalada murciana CL
Segon plat:
- Remenat d’ous amb xampinyons VL
- Bacallà amb pebres Cl
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Crema de pastanagó CVL
- Macarrons amb salsa carbonara
Segon plat:
- Llom torrat i tombet L
- Bullit de mongeta tendra i patata CVL
Postres: Fruita de temporada
-