• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 30 novembre 12:00
    Fi: Dimecres, 30 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Paella de bacallà. L
    • Sopa de ceba. CL
    • Ensalada de formatge tendre i anxoves. CV

    Segon plat: 

    • Hamburguesa casolana torrada, patates i ensalada. L
    • Mussola amb salsa de gírgoles, tàperes i patata fregida. L
    • Truita de patata i trempó. VL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema de carabassa CVL
    • Tallarines amb salsa carbonara

    Segon plat: 

    • Pollastre i patates rostides L
    • Llissa amb pebres  L

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de verdura VL

    Segon plat: 

    • Fajitas de pollastre L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Fideuada L
    • Ensalada murciana CL

    Segon plat: 

    • Remenat d’ous amb xampinyons VL
    • Bacallà amb pebres Cl

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Crema de pastanagó CVL
    • Macarrons amb salsa carbonara

    Segon plat:

    • Llom torrat i tombet L
    • Bullit de mongeta tendra i patata CVL

    Postres: Fruita de temporada

     

    Més informació