• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 29 novembre 12:00
    Fi: Dimarts, 29 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Pasta a la carbonara. V
    • Crema de llegum. CVL
    • Entremesos.

    Segon plat: 

    • Escalopa de pollastre i ensalada. L
    • Filet de lluç torrat i patata brava.L
    • Verdura bullida i ou.CVL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Fideuada mixta L
    • Llenties amb verdura CVL 

    Segon plat: 

    • Bacallà al forn i verdura Cl
    • Llom amb salsa de tomàtiga i arròs L

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la mediterrània CVL

    Segon plat: 

    • Pilotes a la navarresa 

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Trempó amb ciurons CVL
    • Ensalada de formatge de cabra CV

    Segon plat: 

    • Albergínies amb formatge parmesà V
    • Costelles amb salsa barbacoa L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Mussaca de verdura V
    • Arròs brut L

    Segon plat:

    • Pastís de verdura, salsa de tomàtiga i patates casolanes CVL
    • Bacallà amb pebres vermells L

     

    Més informació