• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 24 novembre 12:00
    Fi: Dijous, 24 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Fabada asturiana L
    • Pasta amb salsa bolonyesa L
    • Ensalada tropical amb iogurt i fruita CL

    Segon plat: 

    • Fetge de vedella torrat i arròs saltat. L
    • Calamar a l’andalusa i ensalada. CL
    • Carrabassons farcits de verdura i patates fregides. VL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ciurons cuinats amb xoriço L
    • Ensalada de pasta L

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb bolets i xampinyons CVL 
    • Lluç cuinat al forn i ensalada CL

    Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Ensalada de llegum CVL

    Segon plat: 

    • Peix amb salsa verda L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Tabule de llenties CVL
    • Macarrons amb salsa de formatge 

    Segon plat: 

    • Pollastre amb curri 
    • Peix a l’andalusa L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Crema de carabassa CVL
    • Espaguetis amb salsa bolonyesa L 

    Segon plat:

    • Croquetes d'espinac, ensalada i puré de verdura VL
    • Lluç amb salsa verda L

    Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.

     

     

    Més informació