Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 24 novembre 12:00
Fi: Dijous, 24 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Fabada asturiana L
- Pasta amb salsa bolonyesa L
- Ensalada tropical amb iogurt i fruita CL
Segon plat:
- Fetge de vedella torrat i arròs saltat. L
- Calamar a l’andalusa i ensalada. CL
- Carrabassons farcits de verdura i patates fregides. VL
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ciurons cuinats amb xoriço L
- Ensalada de pasta L
Segon plat:
- Ous remenats amb bolets i xampinyons CVL
- Lluç cuinat al forn i ensalada CL
Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada de llegum CVL
Segon plat:
- Peix amb salsa verda L
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Tabule de llenties CVL
- Macarrons amb salsa de formatge
Segon plat:
- Pollastre amb curri
- Peix a l’andalusa L
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Crema de carabassa CVL
- Espaguetis amb salsa bolonyesa L
Segon plat:
- Croquetes d'espinac, ensalada i puré de verdura VL
- Lluç amb salsa verda L
Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.
-