• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 23 novembre 12:00
    Fi: Dimecres, 23 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Arròs negre. L
    • Sopa freda d’api, pera i canyella. CVL
    • Ensalada amb formatge brie i confitura. V

    Segon plat: 

    • Albergínies farcides de carn i patates. L
    • Peixet fregit i ensalada L
    • Ensalada de cuscús marroquí amb ciurons CVL

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs brouós de peix L
    • Crema de pastanagó CVL

    Segon plat: 

    • Garró en el seu suc i patates L 
    • Rap amb pebre vermell L

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de carn L

    Segon plat: 

    • Llom de porc amb salsa cajún L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Paella valenciana L
    • Ensalada de quinoa CVL

    Segon plat: 

    • Canelons d’espinacs V
    • Salmó torrat L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Estofat de pota L 
    • Lasanya d'espinacs VL 

    Segon plat:

    • Cuscús de verdura CVL
    • Pollastre rostit i patates L 

     

    Més informació