Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Start: Wednesday, 23 November 12:00
End: Wednesday, 23 November 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs negre. L
- Sopa freda d’api, pera i canyella. CVL
- Ensalada amb formatge brie i confitura. V
Segon plat:
- Albergínies farcides de carn i patates. L
- Peixet fregit i ensalada L
- Ensalada de cuscús marroquí amb ciurons CVL
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs brouós de peix L
- Crema de pastanagó CVL
Segon plat:
- Garró en el seu suc i patates L
- Rap amb pebre vermell L
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de carn L
Segon plat:
- Llom de porc amb salsa cajún L
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Paella valenciana L
- Ensalada de quinoa CVL
Segon plat:
- Canelons d’espinacs V
- Salmó torrat L
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Estofat de pota L
- Lasanya d'espinacs VL
Segon plat:
- Cuscús de verdura CVL
- Pollastre rostit i patates L
-