Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 22 novembre 12:00
Fi: Dimarts, 22 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ensalada de llenties CVL
- Pancuit V
- Rotllet de pernil dolç amb formatge d’escampar.
Segon plat:
- Escalopes de pollastre a la milanesa i puré de patata.
- Emperador torrat i minestra.
- Espinacs a la crema V
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Macarrons amb tomàtiga i tonyina L
- Llenties amb verdura CVL
Segon plat:
- Pollastre rostit i patata L
- Mussaca de verdura CV
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Trempó amb ou CVL
Segon plat:
- Perol menorquí de peix L
Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Ensalada murciana L
- Tortel·lini de formatge
Segon plat:
- Estofat de pollastre L
- Peix cuit al forn L
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Crema de llegum CVL
- Raviolis de carn L
Segon plat:
- Calamar torrat, ensalada i patata bullida CVL
- Rotlles de primavera, puré de patata i ensalada VL
-