• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 22 novembre 12:00
    Fi: Dimarts, 22 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ensalada de llenties CVL
    • Pancuit V
    • Rotllet de pernil dolç amb formatge d’escampar.

    Segon plat: 

    • Escalopes de pollastre a la milanesa i puré de patata. 
    • Emperador torrat i minestra. 
    • Espinacs a la crema V

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Macarrons amb tomàtiga i tonyina L
    • Llenties amb verdura CVL 

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patata L
    • Mussaca de verdura CV

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Trempó amb ou CVL

    Segon plat: 

    • Perol menorquí de peix L

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Ensalada murciana L
    • Tortel·lini de formatge 

    Segon plat: 

    • Estofat de pollastre L
    • Peix cuit al forn L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Crema de llegum CVL
    • Raviolis de carn L 

    Segon plat:

    • Calamar torrat, ensalada i patata bullida CVL
    • Rotlles de primavera, puré de patata i ensalada VL 

     

    Més informació