• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 21 novembre 12:00
    Fi: Dilluns, 21 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Arròs tres delícies
    • Pasta amb pesto V
    • Ensalada de bacó amb dàtils L

    Segon plat: 

    • Llom torrat i patata brava. L
    • Llenguado a la meunière i ensalada L
    • Curri hindú de verdura C

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Tallarines amb pollastre i verdura L
    • Crema de carabassó CVL 

    Segon plat: 

    • Bacallà amb verdura al forn CL
    • Galta de porc amb salsa i arròs L

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Ensalada de pasta L
    • Croquetes d’espinacs V

    Segon plat: 

    • Pollastre torrat i verdura CL
    • Peix amb salsa verda L

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la carbonara

    Segon plat: 

    • Pollastre al chilindrón CL 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Sopa de verdura CVL 
    • Estofat de pollastre 

    Segon plat:

    • Salmó cuit al forn i verdura CL
    • Hamburguesa de ciurons i verdura CVL

     

    Més informació