• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 17 novembre 12:00
    Fi: Dijous, 17 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Escudella fresca V
    • Pasta amb sobrassada, formatge maonès i ametlla.
    • Ensalada mixta CL

    Segon plat: 

    • Filet Stroganoff de vedella i puré patata.
    • Mussola torrada i patata brava.
    • Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Macarrons amb salsa bolonyesa L
    • Ensalada de tonyina CL

    Segon plat: 

    • Bacallà al forn amb verdura CL 
    • Pastís de verdura i ensalada  CVL 

    Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Wok de verdura i tallarines 

    Segon plat: 

    • Peix cuit al forn 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Arròs tres delícies (sense cuixot) v
    • Trempó de ciurons  cv

    Segon plat: 

    • Espaguetis amb soia texturada v
    • Palometa amb ceba 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Macarrons integrals amb salsa bolonyesa de verdura CVL  
    • Cuinat de llegum amb costella L

    Segon plat:

    • Pollastre rostit i puré de patata L
    • Saltat de verdura, arròs integral i seitan CVL

    Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.

     

     

    Més informació