• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 16 novembre 12:00
    Fi: Dimecres, 16 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Arròs amb verdura.
    • Ous amb salsa de tomàtiga i grell.
    • Espàrrecs amb maionesa.

    Segon plat: 

    • Pilotes amb salsa i patates.
    • Filet de lluç torrat i verdura bullida.
    • Croquetes d´espinacs i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de costelles L
    • Trempó de ciurons CL  

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patates L
    • Rap amb salsa verda i arròs L

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de verdura 

    Segon plat: 

    • Estofat de pollastre  

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Fideuada de verdura v
    • Ensalada de formatge feta cv

    Segon plat: 

    • Frit de tofu v
    • Lluç amb salsa verda 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Risotto de gambes i xampinyons L
    • Wok de verdura i pollastre CL

    Segon plat:

    • Carxofes amb seitan CVL
    • Lluç torrat i ensalada CL

     

    Més informació