Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 16 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 16 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs amb verdura.
- Ous amb salsa de tomàtiga i grell.
- Espàrrecs amb maionesa.
Segon plat:
- Pilotes amb salsa i patates.
- Filet de lluç torrat i verdura bullida.
- Croquetes d´espinacs i ensalada.
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de costelles L
- Trempó de ciurons CL
Segon plat:
- Pollastre rostit i patates L
- Rap amb salsa verda i arròs L
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura
Segon plat:
- Estofat de pollastre
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Fideuada de verdura v
- Ensalada de formatge feta cv
Segon plat:
- Frit de tofu v
- Lluç amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Risotto de gambes i xampinyons L
- Wok de verdura i pollastre CL
Segon plat:
- Carxofes amb seitan CVL
- Lluç torrat i ensalada CL
-